Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Mondojob S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Recrutare si selectie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
MondoJob va ofera un serviciu eficient care nu poate fi decat benefic pentru compania dumneavoastra, ajutandu-va sa va economisiti timpul si banii, optimizandu-va in acelasi timp si rezultatele.
Echipa noastra de consultanti monitorizeaza intreaga activitate referitoare la consultarea, intretinerea si dezvoltarea unei baze de date computerizate, optimizand in acest fel parametrii de timp in vederea recomandarii candidatilor potriviti pentru posturile vacante oferite de compania dumneavoastra.

Procesul selectiei se desfasoara dupa o procedura care se imbunatateste continuu si care este suficient de flexibila si adaptabila celor mai diverse solicitari ale dumneavoastra. Procesul de selectie este structurat pe anumite etape, incepand de la completarea unei fise de post pentru a avea detaliile necesare spre a fi oferite eventualilor candidati si pentru a le capta interesul fata de oferta in vigoare. Etapa urmatoare este concretizata intr-o serie de interviuri ce vizeaza identificarea anumitor abilitati desemnate de catre compania dvs. ca fiind definitorii, evidentierea itinerariului profesional si a experientei dobandite in domeniu, fiind urmata de o evaluare psiho-aptitudinala ce isi are un rol decisiv in organigrama unui proces de selectie.
Din Gura in Gura