Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Mondojob S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii Executive Search
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru satisfacerea cererii in domeniul middle si top management se cere o abordare specifica de cautare si identificare a candidatilor optimi, recrutarea prin metodele uzuale cum ar fi selectia din baza de date sau plasarea de anunturi in ziare nefiind atat de eficienta in asemenea cazuri.

O metoda care da rezultate mai bune in aceasta situatie este aceea de head-hunting (executive search) care se materializeaza in cercetarea pietei pentru identificarea locatiilor unde sunt incadrati eventuali aplicanti care indeplinesc in mod relevant cerintele dvs. referitoare in primul rand la nivelul de pregatire profesionala.

Pasul urmator este verificarea standardelor educationale, de competenta si de personalitate ale fiecarui candidat in parte pentru a gasi tiparul cel mai apropiat de cel solicitat.

Mai apoi se procedeaza la consultarea clientilor pentru a decide care dintre candidati va fi cel abordat.

Ulterior acestor abordari mentinem o legatura permanenta cu dvs. pentru a va informa despre stadiul procesului de selectie si asupra rezultatelor obtinute.

Aceasta constanta legatura ne da posibilitatea sa fim la curent cu orice modificare a datelor procesului, optimizandu-ne in acest fel rezultatele.
Din Gura in Gura